LOGO REACT EU MMR small v2

Levé menu

08 30 Diplomy1Nemocnice Třinec pokračuje v tradici oceňování malých pacientů, kteří statečně zvládají pobyt na dětském oddělení.

Všechny hospitalizované děti obdrží Diplom za statečnost, který potvrzuje jejich odvahu během léčby. Tento milý symbol uznání, který nemocnice rozdává již delší dobu, nyní prošel vylepšením, které děti velmi oceňují.

Nová podoba diplomů je přizpůsobena tak, aby co nejvíce potěšila dětské pacienty. K dispozici je ve dvou barevných provedeních: pro holčičky je připravena růžová varianta, zatímco chlapci obdrží diplom v modré verzi. Toto barevné rozlišení přináší do nemocničního prostředí více radosti a pomáhá dětem vnímat jejich odvahu jako něco výjimečného.

„Jsme velmi rádi, že můžeme dětem alespoň touto formou zpříjemnit pobyt v nemocnici a ocenit jejich odvahu. Diplomy za statečnost jsou tak malým, ale důležitým krokem k tomu, aby se děti cítily během hospitalizace lépe a měly pocit, že jejich úsilí a odvaha jsou skutečně oceněny“ doplnil Jiří Veverka, ředitel Nemocnice Třinec.

 

Irena Sikorová Nožková
tisková mluvčí

 

 

08 30 Diplomy2 08 30 Diplomy3 08 30 Diplomy4