LOGO REACT EU MMR small v2

Levé menu

04 19 chir2Chirurgické oddělení Nemocnice Třinec, p.o. ve spolupráci se společností MEDIN, a.s. zorganizovalo 18. dubna 2023 seminář s názvem „Traumatologie včera, dnes i zítra“.

Záštitu nad touto akcí převzal senátor Parlamentu České republiky Zdeněk Matušek a pozvání přijala i primátorka města Třince Věra Palkovská. Účastníky semináře přivítal Jiří Veverka, ředitel Nemocnice Třinec.

Odborným programem v oblasti traumatologie provedli zkušení lékaři z celé republiky. Cílem společného setkání bylo sdílet odborné zkušenosti, informovat se vzájemně o novinkách, rozvíjet spolupráci i kooperaci v rámci jednotlivých krajských pracovišť.

„Velký prostor dostaly jak běžná každodenní traumatologie, tak nové technologie a postupy. Cílem je nabídnout informace z běžné praxe, ale také v oblasti novinek a moderních trendů. Společenský rozměr semináře vnímáme jako neméně důležitý s ohledem na snahu budovat provázanou komunikující chirurgicko-traumatologickou obec schopnou odborné spolupráce i jednotného postupu při řešení problémů s přínosem pro budoucnost našeho oboru jako takového,“ vysvětlil Daniel Worek, primář Chirurgického oddělení Nemocnice Třinec.

Irena Sikorová Nožková
tisková mluvčí

 

04 19 chir3 04 19 chir4 04 19 chir5