LOGO REACT EU MMR small v2

Levé menu

11 18 Pat a Mat1

Divadelní agentura Křesadlo opětovně navštívila dětské oddělení Nemocnice Třinec. Pohádka o Patovi a Matovi, kteří si dělali naschvály, pobavila nejenom malé i větší pacienty, ale i zdravotnický personál.

Již 17 let jezdí do Nemocnice Třinec divadelní spolek Křesadlo, aby rozveselil naše nejmenší pacienty. Ti se alespoň na chvíli přenesou do říše pohádek a přijdou na jiné myšlenky.

Tentokrát si dva nešikové Pat a Mat postavili stan a zahráli si na trampy. Pro děti připravili různé úkoly a za jejich splnění si mohli malí pacienti vybrat různé dárečky.

Touto cestou bychom rádi, společně s herci, poděkovali sponzorům, kteří divadelní představení v letošním roce podpořili jak finančními, tak i materiálními dary. Velké DÍKY tak putuje firmám: Vesuvius ČR, a.s., Enviform, a.s., Třinecké železárny, a.s., zaměstnancům JAP INDUSTRIES s.r.o. a IZOTECHNIK s.r.o., Distribuce tepla Třinec, a.s., Cieslar, s.r.o., OC Frýda Frýdek-Místek, Kaufland Třinec, HC Oceláři Třinec a také WINNER Group-WG, s.r.o. za krásné dárky pro děti.

Irena Sikorová Nožková
tisková mluvčí

 

11 18 Pat a Mat6 11 18 Pat a Mat7 11 18 Pat a Mat11