LOGO REACT EU MMR small v2

Levé menu

05 11 DOD1V minulém týdnu se v Nemocnici Třinec konal Den otevřených dveří, který na porodní oddělení přilákal hojný počet budoucích rodičů.

Pro zájemce byla připravena tematicky zaměřená stanoviště, kde si měli možnost popovídat a dozvědět se spoustu užitečných informací a to nejenom od personálu porodního oddělení, ale i od pediatrů, fyzioterapeutů, dul a zástupců firem s mateřskou tématikou.

Součástí setkání byla i prohlídka porodního sálu, kterým účastníky provedly porodní asistentky, seznámily je s vybavením porodních boxů, s možnostmi tlumení porodní bolesti a využití všech služeb a pomůcek během porodu.

Rovněž byl připraven i koutek s kineziotapingem, ten některé z nastávajících maminek využily a odcházely tak s barevným tejpem na zádech. A nakonec byla možnost nahlédnout do prostorů poporodního a novorozeneckého oddělení.

„Moc nás těší, že všichni odcházeli s nadšením a úsměvem na rtech a doufáme, že se v nadcházejících týdnech či měsících znovu potkáme, tentokrát u porodu,“ doplnila vrchní sestra gynekologicko-porodnického oddělení Regina Slowik.
Tuto zajímavou a oblíbenou akci si tentokrát nenechalo ujít téměř sto návštěvníků.

 

Irena Sikorová Nožková
tisková mluvčí

 

 

05 11 DOD2 05 11 DOD3 05 11 DOD4
05 11 DOD5 05 11 DOD6 05 11 DOD7
05 11 DOD8