LOGO REACT EU MMR small v2

Levé menu

Díky0000Zdravotníci pracují v plném proudu a denně jsou vystaveni všem rizikům a stresům spojených s koronavirem. Hodně lidí vyjádřilo chuť je nějak povzbudit, podpořit, vyjádřit svou úctu a poděkování.

 

Tak se v Českém Těšíně zrodil nápad alespoň jednou za týden poslat do nějaké blízké nemocnice jako symbolické poděkování, na nejvíce zatížená oddělení, krabičku čerstvě napečených buchet, nějaké vitamíny, kávu, džusy a podobně. Tvůrci akce si mysleli, že to není nic velkolepého, ale už to, že na nemocniční personál někdo myslí, je velká psychická podpora. Od nápadu k realizaci to trvalo jen pár dnů a ve čtvrtek dobroty putovaly do Nemocnice Třinec. Přestože iniciativa začala u těšínských katolíků a starokatolíků, ihned se díky kamarádským vazbám a Facebooku přidala spousta dalších občanů Těšínska. Pokud se ukáže, že akce potěšila, bude se konat dál jednou týdně a vždy po 14 dnech se budou střídat v její organizaci další církve z Českého Těšína.

Do vlny solidarity se rovněž zapojila Terra Třinec, která lahodnou kávou a desertem potěšila naše zdravotníky. Již několikrát dovezlo skvělý oběd Bistro Pochutnej si. Také paní Ivona opět překvapila vlastnoručně upečenými dobrotami.

Všem z celého srdce děkujeme!!!

 

 

Díky000 Díky00 Díky0
Díky2 Díky3 Díky4
Díky5 Díky6 Díky7
Díky8 Díky10 Díky11