LOGO REACT EU MMR small v2

werkacek ssTaké v třinecké nemocnici nemají hospitalizované děti o zpestření nemocničního pobytu nouzi. Kromě Mikuláše s čertem a andělem je navštívily členky senior klubu s paní starostkou Palkovskou a nezapomněli na ně ani hokejisté a fotbalisté.


Ve středu 2.12. přišli stejně jako loni třinečtí hokejisté a fotbalisté, kteří s sebou přivedli klubového maskota dráčka Werkáčka. Odpoledne děti shlédly divadelní představení o dvou čerticích nezbednicích v podání divadelní agentury Křesadlo.

 

Ve čtvrtek 3.12. navštívily děti členky Klubu seniorů Třinec a společně se starostkou Města Třinec Věrou Palkovskou rozdaly dětem vlastnoručně ušitá zvířátka.

 

V pátek 4.12. přišel i Mikuláš s čerty a anděly a mikulášskou nadílkou, kterou pro děti připravili učitelé speciální mateřské, základní a střední školy v Třinci.

 

„Pro děti hospitalizované na našem oddělení připravujeme v předvánočním období vždy nějaké zpestření, aby jim pobyt v nemocnici lépe utíkal. Další překvapení je čekají ještě před vánocemi,“ řekla Andrea Ciencialová, herní terapeutka dětského oddělení.

 

Jolana Filipová, tisková mluvčí

 

mikulas 1s   mikulas 2s   mikulas 3s
mikulas 4s   mikulas 5s   mikulas 6s
mikulas 7s   mikulas 8s