LOGO REACT EU MMR small v2

09 23 Dětský den1 menšíV sobotu se v zahradě Nemocnice Třinec konal dětský den pro děti a vnuky zaměstnanců. Ten přinesl nejen spoustu zábavy, ale i slunečné počasí, které přispělo ke skvělé atmosféře celé akce. Malí účastníci si prošli různými stanovišti, kde plnili úkoly a výzvy, které pro ně organizátoři připravili.

Jedním z oblíbených prvků programu byl skákací hrad a kolo štěstí, které poskytla Raiffeisenbank. Děti měly rovněž možnost svézt se na ponících, což jim vykouzlilo úsměvy na tvářích. Mezi další populární aktivity patřilo malování na obličej a zaplétání copánků, díky nimž si děti odnesly nejen zážitky, ale i hezkou vzpomínku ve formě nového vzhledu.

Děti mohly prozkoumat hasičské, policejní i záchranářské vozidlo. Akci zpestřila také přítomnost Jakuba Jeřábka, hráče HC Oceláři Třinec, a Dráčka Werkáčka, který přinášel radost a nadšení. Nechyběli ani zdravotní klauni, kteří rozdávali smích a dobrou náladu. Závěrem malí účastníci získali medaili a další odměny, které potěšily všechny děti. Poté si mohli účastníci pochutnat na připraveném občerstvení a sdílet radostné chvíle.

Dětský den se vydařil nejen díky pestrému programu, ale i díky slunečnému počasí, které dodalo akci tu správnou atmosféru.

 

09 23 Dětský den2 menší 09 23 Dětský den10 menší 09 23 Dětský den12 menší
09 23 Dětský den20 menší