LOGO REACT EU MMR small v2

04 24 Cobas6Nemocnice Třinec, příspěvková organizace, se může pochlubit nejnovější technologií na svém oddělení klinických laboratoří.

Nový analyzátor Cobas, který byl nedávno uveden do provozu, představuje významný krok vpřed v oblasti diagnostiky a analýzy laboratorních vzorků. Tento moderní přístroj přináší řadu výhod, které zlepší kvalitu a efektivitu poskytovaných zdravotnických služeb.

Analyzátor Cobas je vybaven špičkovou technologií, která umožňuje rychlé a přesné analýzy široké škály vzorků. Tento přístroj je navržen tak, aby dokázal zpracovávat biochemické analýzy, imunologické a další specifické laboratorní testy s vysokou přesností. Díky pokročilým senzorům a automatizovaným procesům je minimalizováno riziko chyb a výsledky jsou dostupné v rekordně krátkém čase.

Jedním z klíčových přínosů nového analyzátoru Cobas je jeho schopnost zpracovávat velké množství vzorků v krátkém čase. To je obzvláště důležité v prostředí nemocnice pro včasné zahájení léčby. Analyzátor dokáže zpracovat stovky vzorků denně, což významně zvyšuje produktivitu laboratoře a umožňuje lékařům rychle reagovat na zdravotní potřeby pacientů.

Nemocnice Třinec se touto modernizací laboratorního vybavení řadí mezi přední zdravotnická zařízení, která aktivně sledují nejnovější trendy v medicíně a neustále zlepšují své služby ve prospěch pacientů.

 

04 24 Cobas2 04 24 Cobas3 04 24 Cobas5