LOGO REACT EU MMR small v2

06 07 Letní akce10Jako každým rokem, tak i letos, se sešli zaměstnanci Nemocnice Třinec na akci plné humoru a zábavy. Tento ročník nesl název „Profláknutá přísloví“ a byl věnován všem pracovníkům jako poděkování za jejich neúnavnou práci a obětavou péči o pacienty.

Aktivní družstva, oblečená do nápaditých kostýmů inspirovaných různými příslovími, se vydala na přibližně 3,5 kilometrovou trasu. Během cesty plnila různé soutěžní úkoly, které byly tematicky zaměřeny na známá přísloví. Účastníci například novým koštětem posouvali golfové míčky na cíl, stříleli na terč, vytřepávali z krabiček umístěných na zádech pingpongové míčky a na závěr se museli popasovat s vědomostním testem z oblasti přísloví.

Po splnění všech úkolů dorazila družstva do sportovního areálu ve Vendryni, kde už na ně čekali ostatní kolegové, ale i chutné občerstvení. Nechyběla ani tradiční pivní štafeta, ve které se utkala tříčlenná družstva. Program pokračoval volnou zábavou a očekávanou tombolou, která přinesla mnoho radosti.

Děkujeme všem sponzorům za jejich štědré dary, které výrazně přispěly k úspěchu této akce a vykouzlily úsměv na tvářích mnoha účastníků.

 

06 07 Letní akce13 06 07 Letní akce14 06 07 Letní akce20
06 07 Letní akce23 06 07 Letní akce25 06 07 Letní akce26